Otsikko sopisi paremmin blogin nimeksi, mutta sivusta tulee liian leveä, olkoon siis otsikkona vaan.

Vittu kun vituttaa. Jälleen typerä olo, kun on yrittänyt yhtään mitään, ei se ikinä auta, eikä ikinä onnistu. Yrittäminen on kaiken pahan alku. Kun selviytyy yhdestä esteestä, on edessä sata muuta. Miksi hakata päätään elämän jättimäiseen muuriin?

Konkreettisemmin: yritä hankkia rahaa edes täksi kuukaudeksi (helvetillinen säätäminen). Kuun puolivälissä pukkaa takautuvia laskuja, vaikka sitä toivoi ja pyysi, että kerran kuussa laskutetaan. Kaikki rahat yhteensä eivät riitä edes laskuihin ja vuokraan. Lisää rahaa ei voi hakea, kun kuittien ja tiliotteiden tulostaminen on niin toivotonta (mene kirjastoon ennen kuin se sulkeutuu, varaa aika koneelle, ole taas paikalla oikeaan aikaan, varaa rahaa tulostamiseen, muista tulostaa kaikki, oho unohtui se yksi, varaa uusi aika, ole paikalla, tulosta kaikki uusiksi, maksa, täytä hakemus uusiksi, maksa viivästyskorot, tulosta uudet kuitit ja tiliotteet, varaa aika ole paikalla tulosta syö pääsi).

Juuri kun on saanut hommat hanskaan ja yrittää olla hyppäämättä jostain korkealta asvalttiin, koko rumba
alkaa uudelleen tai ilmenee, että jotain vielä puuttui siitä edellisestäkin, ja kuukausi on lopuillaan, uudet laskut rästissä, rahaa annetaan vähemmän koska kuu on lopuillaan.

Mikset tee sitä opinnäytetyötä, sullahan on aikaa miettiä ja tehdä vaikka kuinka!


Lisää tilanteeseen sopivaa Arno Kotroa:

mielenrauha
  ei täyttänyt unelmiaan
   vaan tyhjensi ne

nämä ympyrät
  niitä katsoessani
 noidankehiä

ei pahinta se että
ihminen ei voi elää näin
 vaan se että voi

Olen silti, vaikka kuinka muita viiraisi päästä mun olemassaoloni. Omassa ulottuvuudessa paras olla, eli so long, en halua tavata ketään ihmisiä. Siitä koituu niin paljon murhetta kaikille osapuolille. Ehkä mulla on PMS, voi miten typerää, koita nyt olla. Ei voi tuntua enää pahalta, kun tietää että on jokakuinen hormonihäiriö. Toooodella loogista. Varsinaista naisten logiikkaa. Saisinpa jostain pippelin, varmana olisin paljon onnellisempi, naiset ovat niin ala-arvoisia paskoja, sietäisi kopissa pitää, kuten ovat muslimifundamentalistit jo kauan sitten tajunneet.