Kraaaaah! Mikään ei suju. Etenkään kun unohtelen kaikkea koko ajan. Ja ärsyynnyn mistä vaan.

Kun omaa jotain, tulee ongelmia. Omaisuutta pitää kehittää. Nyt on sitten asunto, muttei tasoja joiden päällä käyttää tietokonetta tai telkkaria. Tai syödä. Tuoleja on melkein liikaakin.

Pöytiä saa käytettynä halvalla, mutta käytetyt sijaitsevat jossain hornassa, yleensä Helsingissä. Tietokonepöytiä ei saa edes halvalla, paitsi tosi surkeita.

Himoitsen autoa, jolla ratkaisisin ainakin kuljetusongelmat. Tosin ei mulla olis varaa kuljetella, auton ylläpito ja käyttö söisivät kaikki rahat.

Ärrrr... murrrrr.. grrrr...!!

Olen malttamaton. Kaipaan omaa tilaa. Kaipaan pöytiä omaan tilaan.

Nuuskamuikkunen puhui jotain omaisuuden haitallisuudesta, siitä, että kaiken pitää mahtua yhteen matkalaukkuun. Teltta, makuupussi, trangia ja rinkka! Ja Suomen kylmä kevät.

Mietin taas farmaseutin työtä. Se olisi kiinnostavaa. Kemiaa, biokemiaa, asiakkaita. Muutenkin tiedän kaikista lääkkeistä paljon enemmän kuin monet, mikä on tietenkin aika kyseenalaista. Mainostavat SubTV:llä, että alalla on melkein pulaa opiskelijoista. Mutta se olis sitten Helsinki, kun en Kuopioonkaan suostu. Tai Åbo Akademin ruotsinkielinen linja, kieli ei ole este onneksi, mutta en miä nyt sinne takaisin suostu palaamaan. Sitä paitsi opintotukikuukaudet ovat melkein lopussa, lisää saisin valmistumalla, no way. Brrrrhhhh!

Mua on kutsuttu wapunviettoon eri paikkoihin: Helsinkiin tsekkailemaan PMMP:tä ja Turkuun heppailemaan, bilettämään, pikniköimään ja tekemään kaikkea sellaista kivaa. On bileet ja kotkalainen Goon soittaa Vartiovuorella. Letkeää ja hyväsanaista.
Turku on Se Oikea Vappukaupunki!

495066.jpg

Menisin ammuksena, mutta raha taas esteenä - matka Turkuun ja takaisin maksaa n. 50 euroa, jonka voisin käyttää pöytään, jos mulla olisi niin paljon rahaa. Ja jos Kotkassa olisi jotain järkeviä kirpputoreja. Kivaa silti, että kovin kutsutaan, ja kutsutetaan mun luo tupareihin. Ehkä löydän jostain sikana rahaa. Lotto?

Paras kai toteuttaa Kotka-vappupiknik. Itse tehtyä simaa, tsatsikia, vihannestikkuja, kolmioleipiä, täytettyjä patonkeja, lihapullia, munkkeja. Perheystävällisesti. Piru vie, jos käy kuten viime vappuna. Setit valmiina, mutta kelleen ei kelpaisi. Se oli karseaa.